Huldiging vierdaagse lopens

Bijeenkomst vierdaagse lopers Augustus 2023 t/m juli 2024

Zaterdag 20 juli vanaf 15:30 u. in het Gängelhuuske, Molenstraat 56, 7481 GN  HAAKSBERGEN

 Traditiegetrouw zal op de 1e zaterdag na de Nijmeegse vierdaagse het bestuur van de Wandelkring DIO de vierdaagse lopers huldigen. Het bestuur nodigt hierbij dan ook de Haaksbergenaren uit die in de periode augustus 2023 t/m juli 2024 hebben deelgenomen aan een wandelvierdaagse. Het gaat hierbij om vierdaagsen waar ten minste 20 kilometer per dag gewandeld werd. Het maakt niet uit waar je hebt gelopen. Barchem, Apeldoorn, Marbella, Luxemburg, Odoon, Diever, Mallorca, Montafon, Lieser, IJzer, Alkmaar, Toscane of toch nog ergens anders.

Om een en ander goed te kunnen organiseren willen we wel weten aan welke vierdaagse(n) je hebt deelgenomen, welke afstand en voor de hoeveelste keer. Graag deze gegevens samen met een foto van jezelf per mail aanleveren via bestuur@wkdio.nl, de foto gebruiken we alleen voor een presentatie tijdens de huldiging dus het leifst een foto waar je aan het wandelen bent. ndien dit niet mogelijk is dan schriftelijk aan Hennie Klootwijk, St Janstraat 17 7543 TH  ENSCHEDE. Geef ook het aantal personen door dat met jou meekomt. Let op opgaven voor 13 juli!

 Onder het genot van een drankje kunnen de wandelaars en andere belangstellende hun ervaringen met de diverse vierdaagse(n) uitwisselen. Wellicht brengt dit jullie op het idee om dit jaar nog aan een wandelvierdaagse            deel te nemen. De volgende vierdaagsen worden dit jaar nog gehouden; de strandvierdaagse; Heuvelland; Duin- en Bollen; Schoorlse Duinen en de Sallandse.

Comments are closed.