Door De Weekse Wandelingen

In 1997 begon Wandelkring DIO met het 55 plus wandelen. Dit als onderdeel van de campagne “Nederland in beweging” (N.I.B.), waarmee het NOC/NSF in 1996 was gestart. Dit had tot doel dat meer Nederlanders (meer) gaan bewegen. Het toen door de Wandelkring DIO gestarte project groeide uit met een wekelijks gemiddelde van 80 deelnemers. De deelname staat open voor mensen vanaf 45 jaar en men hoeft geen lid te zijn van een wandelvereniging. De benaming is veranderd in Door De Weekse Wandelingen.

Elke donderdagmorgen worden er wandelingen gehouden met afstanden van 5 km 7,5 km en 10 km onder leiding van een aantal wandelsportbegeleiders. Deze wandelingen hebben wekelijks een ander vertrekpunt waardoor er veel afwisseling is in de omgeving waar gewandeld wordt. De vertrektijd is 9.00 uur en men kan vanaf 8.30 uur inschrijven.

Startlocatie:
– Gängelhuuske,
– de kantine van P.C. de Sterruiters
– de Kantine van A.V. Haaksbergen.

Deze vertrekplaatsen staan altijd vermeld in de nieuwsbrief. Iedereen kan deelnemen en elke week staan er ervaren wandelaars klaar om met u de wandeling te maken. Het belangrijkste doel van deze wandelingen is dat men samen plezier beleeft en gezond bezig is. Na de wandeling is er tijd voor een lekker kopje koffie.
De deelname kosten zijn zo laag mogelijk gehouden en bedragen per keer € 1,80 inclusief het kopje koffie na de wandeling.

DDW_17

Interesse? neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.