Koninklijke onderscheiding voor Benny ter Huurne

Tijdens onze algemene leden vergadering op 26 oktober werd Benny ter Huurne benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Benny is al ruim 45 jaar als vrijwilliger actief binnen onze vereniging. Benny kreeg de bijbehorende decoratie opgespeld door Rob Welten, de burgemeester van Haaksbergen.

Als gepassioneerd wandelaar werd Benny in 1976 lid van onze vereniging. hij raakte al snel betrokken bij de organisatie van wandeltochten. Tegenwoordig is hij voorzitter van de Commissie Wandelevenementen en o.a. verantwoordelijk voor de routes, de vergunningaanvragen bij de gemeente en de contacten met terreineigenaren. Daarnaast zorgt hij voor het technisch onderhoud van clubhuis Het Gängelhuuske.

Vrijwilliger in hart en nieren
Benny woont in kerkdorp Buurse, waar hij ook al 45 jaar de techniek voor de Buurse Revue verzorgt. Daarnaast is hij al 40 jaar voorzitter van dorpsblad Oons Dörpke en is hij als chauffeur en roostermaker actief voor de Buurtbus. Kortom: een vrijwilliger in hart en nieren, die wij van harte feliciteren met zijn welverdiende onderscheiding.

Comments are closed.