Vrijwilligers gevraagd

Vrijwilligers gevraagd

Enkele weken geleden heeft u van de Commissie Wandel Evenementen een brief ontvangen met de vraag of u ook dit jaar weer wilt of kunt meewerken aan de Stiepelwandeling te Buurse, de Avondwandelvierdaagse Haaksbergen en de Zomeravondwandelingen. Deze wandelevenementen kunnen alleen slagen als we voldoende vrijwilligers hebben. Dus meld u aan als medewerker.

Gelukkig kunnen we de vele posten zoals het startbureau, routeuitzetters en onze eigen verzorgingsposten over het algemeen goed invullen.

Verkeersregelaars bij de avondwandelvierdaagse:
Voldoende verkeersregelaars vinden blijft altijd een probleem. De Avondwandelvierdaagse is een wandelfestijn voor jong en oud. De grote deelname van de leerlingen van het basisonderwijs vraagt op de vijf wandelavonden in een korte tijd inzet van een groot aantal verkeersregelaars. Hoe groter het aantal vrijwilligers dat zich als verkeersregelaar wil in zetten voor dit evenement, des te gemakkelijker is het voor ons om het draaiboek samen te stellen. Ook bespaart dit in de kosten want als wij een bureau met professionele verkeersregelaars moeten inschakelen kost dit veel geld en zullen we het deelnemersgeld voor de schooljeugd moeten verhogen. Dit laatste willen we liever niet dus wie helpt ons!!

Meld u aan als vrijwilliger en doe een kort examen voor verkeersregelaar. De wetsregeling evenementenverkeersregelaar is vereenvoudigd met ingang van 1 oktober 2017.

Help ons en geef de basisleerlingen een mooie en veilige Avondwandelvierdaagse.

Voor aanmelden en nadere informatie neem contact op met Anny Hilderink, cwe@wkdio.nl. of 053-5726821

Comments are closed.