Vrijwilligers gevraagd

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD.

 Enkele weken geleden heeft u van de Commissie Wandel Evenementen een brief ontvangen met de vraag of u ook dit jaar weer wilt of kunt meewerken aan de Stiepelwandelingen te Buurse, die op 9 en 10 mei worden gehouden. Daarnaast ook de Avondwandelvierdaagse Haaksbergen van 8 t/m 12 juni en de Zomeravondwandelingen in juli en augustus.Ieder lid heeft deze vraag gehad in de hoop dat het nog een aantal extra vrijwilligers oplevert.

Deze wandelevenementen kunnen alleen slagen als we voldoende VRIJWILLIGERS hebben.

Dus meld u aan als medewerker. Gelukkig kunnen we veel posten zoals het startbureau en verzorgingsposten over het algemeen goed bemensen. Enkele route uitzetters erbij zou fijn zijn, dit komt nu meestal op dezelfde mensen neer.

BELANGRIJK ZIJN OOK DE VERKEERSREGELAARS BIJ DE AVONDWANDELVIERDAAGSE:

Voldoende verkeersregelaars vinden bij een wandelevenement is altijd een probleem. De Avondwandelvierdaagse is een wandelfestijn voor jong en oud. De grote deelname van de leerlingen van het basisonderwijs vraagt op de vijf wandelavonden in een korte tijd inzet van een groot aantal verkeersregelaars. Hoe groter het aantal vrijwilligers dat zich als verkeersregelaar wil inzetten voor dit evenement  des te gemakkelijker is het voor ons om het draaiboek samen te stellen. Ook kunnen we op die manier de kosten laag houden, niet voldoende verkeersregelaars houdt in dat er professionele mensen ingezet moeten worden, kosten gaan omhoog, dat wordt vertaald naar verhogen deelnemersgeld voor de schooljeugd moeten verhogen. Dit laatste willen we liever niet dus wie helpt ons!!

Meld u aan als vrijwilliger en doe een kort examen voor verkeersregelaar. (De wetsregeling evenementenverkeersregelaar is vereenvoudigd met ingang van 1 oktober 2017).

Help ons en geef de basisleerlingen een mooie en veilige Avondwandelvierdaagse.

 Voor aanmelden en nadere informatie neem contact op met Anny Hilderink, email: CWE@wkdio.nl

 

Comments are closed.