Proefles sportief wandeltraining met AH- NOC*NSF sportactie

Kennismaken met nieuwe uitdagende beweegvormen?

Dan kan een sportief wandeltraining een nieuw uitdaging zijn. Sportief wandeltrainingen, waarbij diverse spiergroepen getraind worden onder begeleiding van een gediplomeerd allroundwandelsportinstructeur.

In Haaksbergen biedt  allround wandelsportinstructeur/ voedingsconsulente Ellen van de lande u de mogelijkheid om het sportief wandelen via deze spaaractie gratis uit te proberen.

Klanten van Albert Heijn kunnen van 4 t/m 24 september in alle winkels van Albert Heijn in Nederland meesparen voor vijf keer gratis sporten per volle spaarkaart. Vervolgens is er nog een week extra om de volle spaarkaarten in te leveren bij de kassa’s van Albert Heijn. Sporten bij de duizenden aangesloten lokale sportclubs kan gelijk vanaf de start van de AH Sportactie t/m 3 december.

NOC*NSF en Albert Heijn werken samen om een actievere levensstijl voor iedere Nederlander toegankelijker te maken. 

Via de zoek- en boekmodule, op www.ahsportactie.nl, kun je je vanaf 4 september aanmelden bij sportclubs in de buurt. Volle spaarkaarten kunnen t/m 1 oktober worden ingeleverd bij de kassa’s van Albert Heijn. Sporten bij de duizenden sportclubs door heel Nederland kan gelijk vanaf de start van de AH Sportactie tot 3 december.

Verzilver uw spaarkaart op website ahsportactie.nl.

Meer informatie over de sportief wandeltrainingen vindt u via: www.ellenvandelande.nl

Comments are closed.