Avondvierdaagse gaat niet door

In verband met het Corona virus en de maatregelen die door de regering zijn genomen heeft het bestuur van de Wandelkring DIO besloten om de avondvierdaagse, die dit jaar gehouden zal worden van 8 t/m 12 juni, niet door te laten gaan.
Wij zijn van mening dat door deze zeer terechte maatregelen een optimale voorbereiding niet mogelijk is en hebben daarom al in een vroeg stadium dit besluit genomen. Wij begrijpen dat dit voor de kinderen en overige wandelaars wellicht een teleurstelling is maar de gezondheid van ons allen is uiteindelijk waar het omdraait. De genomen maatregelen houden natuurlijk ook in dat alle door de wandelkring DIO georganiseerde activiteiten tot 1 juni geen doorgang zullen vinden.

Wij willen jullie allen wel al vast wijzen op een 6-tal zomeravondwandelingen. Een sportieve manier om de omgeving van Haaksbergen van een andere kant te bekijken. Deze wandelingen worden op zes woensdagen georganiseerd en beginnen op 15 juli bij Captain Jack, vervolgens in ons clubhuis aan de Molenstraat, daarna Camping Twente, dan Camping Scholtenhagen vervolgens Pannenkoekenhuis Erve de Hooge Esch en tot slot bij Café Halfweg in Beckum. Elke avond kunt u starten tussen half zeven en half acht en kunt u kiezen uit 5 of 10 kilometer.

Comments are closed.